Τρόπος πληρωμής
Η πληρωμή πραγματοποιείται με κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό η με αντικαταβολή μέσω των ΕΛ.ΤΑ.


Αποστολή Παραγγελίας
Η παραγγελία σας αποστέλλεται μέσω των ελληνικών ταχυδρομείων ή της speedex. Το κόστος αποστολής της παραγγελίας επιβαρύνει εσάς.

Χρόνος παράδοσης παραγγελίας
Οι παραγγελίες που κάνετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας αποστέλλονται μέσω των ελληνικών ταχυδρομείων, στον τόπο τον οποίο μας έχετε υποδείξει και σε χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας από την ημερομηνία έγκρισης της παραγγελίας.

Αποστολές σε Χώρες εκτός Ελλάδος
Τα έξοδα αποστολής σε χώρες εκτός Ελλάδος καθορίζονται από τις τιμές των ελληνικών ταχυδρομείων ανάλογα με τη ζώνη στην οποία ανήκει η χώρα στην οποία γίνεται η παράδοση.

 

Πολιτική Ακύρωσης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων εφ’ όσον υπάρχει ελάττωμα. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει: Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας συνιστά να κάνετε έναν πρώτο έλεγχο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι το δέμα σας δεν έχει κάποια εμφανή ελαττώματα (π.χ. δεν είναι σπασμένο, είναι το σωστό προϊόν κλπ). Ο έλεγχος αυτός δεν είναι υποχρεωτικός και η μη διενέργεια του δεν περιορίζει τα δικαιώματα σας. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να αποστέλλετε μαζί με το εμπόρευμα το οποίο επιστρέφετε και τα δελτία παραλαβής και λιανικής πώλησης.

 

Ανωτέρα Βία
Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να μας πείτε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Περιορισμός Ευθυνών
Η εταιρία μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές ζημιές οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε πελάτες από την μη εκτέλεση κάποιας παραγγελίας. Επιπλέον το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ηλεκτρονικό μας κατάστημα φροντίζει για την ενημέρωση σας.

Εγγύηση Προϊόντων
Σε όλα τα εμπορεύματα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κάποια αγορά και έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν, τον κατασκευαστή ή την χρονική διάρκεια της προσφερόμενης εγγύησης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Πολιτική Τιμών
Οι τιμές των προϊόντων οι οποίες αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α), καθορίζονται από την εταιρία μας και είναι ανταγωνιστικές των τιμών της αγοράς. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς ειδοποίηση. Βεβαίως, ο πελάτης καταβάλλει το ποσό το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του και δεν παίζει ρόλο αν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης η τιμή έχει μεταβληθεί.